Запиши се за играта

Регистрирай се, прогнозирай и печели с нас весеки месец. 

В нашата игра с прогнози можете да залагате без да губите и в крайна сметка да спечелите. Разполагате със собствен месечен бюджет, който да управлявате както намерите за добре. Залагате на мач по ваш избор без да имате ограничения в първенство или девизия. Кратката версия на правилата можете да видите на специалната страница на играта с прогнози, а пълната версия тук

Регистрация

За Нас

  • admin
  • admin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Администратор
  • Администратор
More
12 Юли 2017 16:46 #1 от admin
admin created the topic: За Нас
За Нас - авторите на Футболни Прогнози

Футболът е страхотен спорт, а освен това е и най-гледания спорт в света. Ние авторите на този сайт сме запалени фенове, които следят отблизо не само любимите си отбори, но и футболът като цяло. Идеята на сайта е много проста и се подразбира от името му - Футболни Прогнози.

В интернет има стотици, а можеби хиляди сайтове за прогнози. Някои от тези сайтове прогнозират мачовете на база статистика или математически прогнози. Други сайтове предлагат така наречените "сигурни мачове" и искат сериозни суми за да имате достъп до тях.

На нас ни е пределно ясно, че с този сайт не сме открили топлата вода и не предлагаме нещо, което го няма другаде. Но това, което предлагаме ние са уникални футболни прогнози. Уникални, защото ги пишат реални типстъри, които проверяват своите мачове преди да бъдат добавени. Освен това идеята е да се изгради типстър общност, която да си помага взаимно за по-големи печалби.

Всеки един типстър в сайта има своя лична страница със статистика на своите прогнози. Така всеки потребител може да прецени дали да се довери на прогнозите на този типстър.

Тъй като това е нов сайт бихме били благодарни ако давате Вашите мнения в секцията във форума. Така ще можем да изградим нещо, което всички да харесват.

Футболни Прогнози - Забавлявай се и печели!

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

Time to create page: 0.425 seconds
Създадено с Kunena форум