Запиши се за играта

Регистрирай се, прогнозирай и печели с нас весеки месец. 

В нашата игра с прогнози можете да залагате без да губите и в крайна сметка да спечелите. Разполагате със собствен месечен бюджет, който да управлявате както намерите за добре. Залагате на мач по ваш избор без да имате ограничения в първенство или девизия. Кратката версия на правилата можете да видите на специалната страница на играта с прогнози, а пълната версия тук

Регистрация

Видове футболни прогнози

  • becks
  • becks's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Администратор
  • Администратор
More
14 Юли 2017 22:03 #4 от becks
becks created the topic: Видове футболни прогнози
Видове футболни прогнози

За да улесним ползването на сайта ще обясним какви прогнози може да срещнете и какво точно означават те.

Краен резултат: Прогнозата върху крайния резултат от мача. Тест, победа на един отбор (Например: Победа за Манчестър Юнайтед) или равенство. Това е най-популярната форма на прогнозиране, тъй като е достатъчно да се определи победителя в срещата. Друга форма на този тип прогноза е 1, Х или 2. 1 - Победа за домакина в срещата, Х - Равенство, 2 - Победа за гостуващия отбор.

Общо Голове (Под/Над): При тази прогноза трябва да се предвиди общият брой голове дали ще бъде по-голям или по-малък от зададената от типстъра стойности (общо). Например: при прогноза Над 2.5 гола, за да бъде успешна прогнозата общия брой голове в мача трябва да е 3 или повече. При обратната ситуация прогнозата е неуспешна.

Хендикап: При тази прогноза се трябва да се предвиди победителя в мача като се даде или отнеме прединина от голове. Например: Победа за Арсенал -1.5 гола - за да бъде спечелена тази прогноза Арсенал трябва да спечелят с 2 или повече гола.

Точен резултат: При тази прогноза типстъра предвижда точния резултат в даден мач.

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

Time to create page: 0.791 seconds
Създадено с Kunena форум